headertekst-slr

 

 

 

Door de coronacrisis zijn tot 1 juni alle evenementen in heel Nederland afgelast. Daarom gaat de Lenterace op 17 mei 2020 NIET door. We hebben onderzocht of het lukt de Lenterace later in het jaar in te halen. Dat blijkt helaas niet haalbaar. Tot ziens in 2021!

Advertorial

Tijdens de Lenterace op 26 mei kunnen wij van Row and Sail jou kennis laten maken met RowVista® gemonteerd op de nieuwe Mojo sup. Absoluut fantastisch aan RowVista®  is het innovatieve roeisysteem van verbinding en geïntegreerde draaibeweging. Met onze RowVista® vaar je in de richting waarheen je kijkt, terwijl je wel de klassieke roeibeweging maakt. Zo kun je optimaal genieten van het roeien!

 

Wil je zelf eens meemaken hoe heerlijk het is om te roeien met de RowVista®, dan kan dat. Tussen de wedstrijden van de lenterace door bieden wij jou de gelegenheid de RowVista®-roeispanen ter hand te nemen.

 rowandsail.nl RowVista Airskif 5077 1000px

 

In de afgelopen 100 jaar zijn er meer dan 250 patenten geregistreerd met voorwaarts-roeien. Maar wij zijn er van overtuigd dat Row and Sail het mooiste systeem bedacht en werkend heeft gemaakt. Wij van Row and Sail zijn erg blij en trots dat onze ideeën over voorwaarts-roeien omgezet zijn in dit prachtige product, onze RowVista®

We denken dat het roeien met RowVista® ook jou erg blij zal maken. Kom daarom tijdens de lenterace naar onze stand aan het water. Schrijf in en roei zelf met onze RowVista®.

 

Om alvast een idee te krijgen hoe RowVista® werkt, neem een kijkje op www.rowandsail.nl.

 

Succes met je eigen race en wij hopen je zondag 26 mei te mogen ontmoeten.

 

Hartelijke groet,

 

Row and Sail . NL

Ward van de Ven

Cimburgalaan 19

4819 BA   Breda

datum en afstand 2020


Sponsors

MatchingLink 180
 Scholvink en Jager 180
Logo Sumisura
FactorGo 180
Hocker 180
logo grolsch 180
EasyFloat logo

Georganiseerd door

 

logo krzv het spaarne
logo

 

Met medewerking van

 

  • Provincie Noord-Holland
  • Gemeente Heemstede
  • Gemeente Haarlem
  • Gemeente Haarlemmermeer

Social media

logo facebook  logo twitter