home Instagram Logo.wine facebook icon rood logo krzv het spaarne
152135-4O5A6631
102749-4O5A8533
104432-4O5A8668
132220-4O5A8856
fullsizeoutput_1fed
fullsizeoutput_1edc
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
MatchingLink 180 Scholvink en Jager 180 Logo Sumisura FactorGo 180
Hocker 180 Coffee at work logo grolsch 180 EasyFloat logo

Alle (gecorrigeerde) uitslagen

Een aantal ploegen die geen competitie hadden in hun eigen leeftijdscategorie zijn samengevoegd. Op de gevaren tijden is een leeftijdscorrectie toegepast om de uiteindelijke winnaar te bepalen.
Helaas is de toepassing van deze factor op zaterdag verkeerd gegaan. Op zondag ging dat wel goed. De ploeg die op zaterdag door deze fout niet als winnaar is aangemerkt, zal alsnog de blikken in ontvangst krijgen. De ploeg die onterecht de blikken heeft ontvangen, mag de blikken houden.

Lees meer...

Gevonden voorwerpen, foto's en .. wat vond je er van?

De Spaarne Lenterace 2022 zit er op. We zijn blij dat we na twee jaar corona de race weer hebben kunnen houden. We zijn benieuwd naar wat jij van de Lenterace vond. Wil je ons een tip of een compliment geven, vul dan onze korte enquete in. Deelnemers vinden die hier. Officials/vrijwilligers vinden die hier.

We hebben een klein aantal gevonden voorwerpen. Ben je iets kwijt? Mail ons even op en we kijken of het er tussen zit.

En de foto's? Die komen in de loop van maandag op de site.

Amstelbeker ontmoeting tijdens de Spaarne Lenterace

Op zondagochtend om 11:00 ontmoet de organisatie van de Amstelbeker.nl op het grasveld naast het Spaarne graag deelnemers en geïnteresseerden. Wat zijn de gedachten achter deze wedstrijd en waarom is het zo leuk om mee te doen? Ook wil de organisatie graag van de verenigingen horen hoe zij tegen de wedstrijd aankijken en hoe deze wedstrijd nog aantrekkelijker gemaakt zou kunnen worden voor jouw vereniging.

Leeftijdscorrecties, Downgrades & Bliklozen

Wijzigingen in de ploeg

Wil je nog wijzigingen doorgeven in de ploeg? Tot de dag voor jouw wedstrijddag, kan je dat via je verenigingsvertegenwoordiger via het KNRB systeem (FOYS) doorgeven. Dat hebben we het liefst. Op de wedstrijddag zelf moet dat via het Secretariaat.

Leeftijdscorrecties

Zoals eerder vermeld, voeren wij voor een beperkt aantal ploegen in de veteranen en junioren velden een leeftijdscorrectie toe op de gevaren tijden. Dit kan alleen in die velden waarbij er minstens 2 leeftijdscategorieën zijn die ieder maar 1 ploeg bevatten.

Lees meer...