headertekst-slr

 

Let op: de Spaarne Lenterace gaat in 2021 niet door. Door de coronacrisis mogen er nog geen wedstrijden worden gehouden. De eerste versoepelingen volgen in juni en juli en dat is niet op tijd voor de Lenterace. We hopen jullie in 2022 weer te zien!!

 

Op deze pagina's vind je alle verdere informatie over de wedstrijd zoals we die zonder corona steeds hebben gehouden en na de coronacrisis ook weer houden.

 

Jaarlijks organiseert Het Spaarne de Spaarne Lenterace. De wedstrijd wordt verroeid in de vorm van tijdraces over een afstand van 4,5 km (volwassenen) of 2 km (junioren) op de Ringvaart en het Spaarne. Heb je een vraag, kijk dan eerst naar op onze FAQ pagina. Hier staan antwoorden op veel gestelde vragen. Mocht je vraag er niet tussen staan, neem dan eerst contact op met je vertegenwoordiger van je vereniging die normaliter de inschrijvingen verzorgt (meestal is dat de wedstrijdcommissaris). Mocht hij/zij het ook niet weten, laat hem/haar dan contact met opnemen met de wedstrijdleiding (Ilco Meijer & Martijn van Oort) via 

 

Om je een indruk van de Lenterace te geven, hebben we drie films voor je. De eerste twee zijn van 2016, de laatste is van 2017.

2016, deel 1:

 

2016, deel 2:

 

En dit zijn de beelden van 2017:

 

datum en afstand 2020


Sponsors

MatchingLink 180
 Scholvink en Jager 180
Logo Sumisura
FactorGo 180
Hocker 180
logo grolsch 180
EasyFloat logo

Georganiseerd door

 

logo krzv het spaarne
logo

 

Met medewerking van

 

  • Provincie Noord-Holland
  • Gemeente Heemstede
  • Gemeente Haarlem
  • Gemeente Haarlemmermeer

Social media

logo facebook  logo twitter